petak 17. februar 2012.
RSS
• Svet •
Početna > Svet > Norvežani dokazali: Vanzemaljci nas redovno posećuju

Norvežani dokazali: Vanzemaljci nas redovno posećuju

Mala istraživačka stanica koja danonoćno traga za dokazom vanzemaljaca još od 1988. u posedu je navodno zapanjujućih dokaza. Naučnici i studenti tvrde da su u Norveškoj zabeležili neverovatne pojave.

Stanica je podignuta krajem '80-ih kada je Norvešku preplavio talas NLO-a. U potrazi za odgovorima, odlučili su da naprave stanicu s koje će moći neprestano da posmatraju zanimljivosti na nebu i vrše analize.

U preko 20 godina aktivnosti, istraživači su prikupili brojne snimke i fotografije, ali i svedočanstva očevidaca. Zbog toga smatraju da imaju nepobitne dokaze postojanja vanzemaljskog života koji redovno posećuje Zemlju, a između ostalog i Norvešku, prenosi sajt HOT.

Evo nekih od dokaza. Pogledajte!

Komentari

Gde da pogledam?

Zaista toliko dokaza.....ako toliko dokaza postoji - koliko je autor teksta iznad dao,da postoje "svemirci";mali i zeleni, onda sam ubedjen da smo jadni i sami u celoj vasioni....
haahahaaaaa.....
Stvarno dobra fora i navlakusa za citanje tudjih postova, gubljenja vremena oko citanja istih i na kraju poboljsanje statistike svog sajta.... bedno i uzasno!

Ako vam trebaju maturski,maturalni-diplomski ili bilo koji radovi, na http://www.maturskiradovi.net cete ih sigurno pronaci ... oni nisu tako nevidljivi kao ovi gore navedeni mali zeleni,zuti,crveni ili kakvi god vec...pa nevidljivi su zar ne?