subota 10. septembar 2011.
RSS
• Svet •
Početna > Svet > NLO na mestu pogibije beloruskih hokejaša?!

NLO na mestu pogibije beloruskih hokejaša?!

JAROSLAVLJ - Internetom kruži snimak na kojem se vidi nepoznati leteći objekat - NLO, koji se pojavio na nebu samo nekoliko trenutaka pošto se "JAK-42" sa hokejašima Lokomotive iz Minska obrušio u smrt, prepolovio i pao u Volgu.

Uzrok pada još nije poznat, ali se veruje sa su posredi tehnički kvar ili loše gorivo.

Inače, Rusija će odati poštu hokejaškom timu koji je poginuo u sredu u avionskoj nesreći kod Jaroslavlja. "Veliki broj ljudi iz regiona prisustvovaće" ceremoniji na stadionu Lokomotive, rekao je novinarima guverner Sergej Vahrukov. Jedan predstavnik crkve rekao je agenciji Frans pres da će biti održano opelo žrtvama te nesreće, a zatim ceremonija na stadionu nakon čega će 17 poginulih biti sahranjeno.
U padu aviona JAK-42 pri poletanju, na kilometar od aerodoroma Tunočna, kod Jaroslavlja, poginula su 43 od 45 putnika i članova posade, dok su jedan sportista i jedan član posade u veoma teškom stanju.
"Identifikovano je 39 osoba među kojima je 13 stranaca", saopštilo je rusko ministarstvo za vanredne situacije. U ekipi tima Lokomotiva, koji je leteo u Minsk na utakmicu, bilo je više stranih hokejaša. Među njima su bili i švedski golman, bivši olimpijski šampion Štefan Liv, i Slovak Pavol Demitra.