nedelja 9. maj 2010.
RSS
• Svet •
Početna > Svet > Razvode se venčani na neviđeno!

Razvode se venčani na neviđeno!

BIRMINGEM - Mladi britanski par, koji se venčao u okviru jednog radio programa, ovih dana se razvodi. Njih dvoje, 30-godišnji Krejg Kuper i 28-godišnja Beki Dafi, venčani "na neviđeno", bračnu zakletvu izrekli su kad su se prvi put sreli na venčanju i razvode se jer je Beki otkrila da njen đuvegija internetom, ali i mobilnim telefonom šalje udvaračke poruke jednoj koleginici s posla.

"To je samo jedan od razloga, o drugim ne želim da pričam", izjavila je Dafi u intervjuu lokalnoj radio stanici BRMB. I drugi brak, koji je takođe sklopljen "na neviđeno" posredstvom ovog radija, takođe se raspao posle tri meseca.

Odabrani među 250 takmičara u programu pod imenom "Dva stranca i jedno venčanje", za Kupera i Dafi glasali su slušaoci radija BRMB pošto su ih posle pobede u kvizu na radiju za "idealan par" proglasili astrolozi i bračni savetnici.

Kuper je izjavio da mu se Dafi svidela na dan venčanja ali je, kako tvrdi, "već posle nekoliko nedelja zajedničkog života počeo da je oseća više kao sestru ili prijatelja nego kao suprugu". Sa svoje strane Dafi je naglasila da "ne žali zbog eksperimenta".
"Bilo je sasvim jasno da nije bilo nikakvih šansi da se Krejg i ja sretnemo slučajno. Ipak, uživala sam u kratkotrajnom druženju", bila je iskrena Beti Dafi.  Fonet