Glas Javnosti

Tukao trudnu suprugu, hematomi ustanovljeni tokom porođaja

Hronika
Autor: Glas javnosti

Prvi osnovni sud u Beogradu istog dana doneo je rešenje kojim je u odnosu na osumnjičenog određen pritvor

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je da postupa po krivičnoj prijavi podnetoj protiv E.A (20) zbog sumnje da je počinio krivično delo Nasilje u porodici

Kako se sumnja, on je početkom aprila meseca svoju suprugu (20) nakon rasprave oko ručka udarao rukama i donjem delu leđa, od čega je oštećena zadobila povrede u vidu hematoma. Povrede su, inače, konstatovane od strane ginekologa akušera u KBC Zvezdara prilikom porođaja oštećene. 


Nakon saslušanja osumnjičenog 28. aprila, koji je u prisustvu branioca po službenoj dužnosti izneo odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela koje mu je stavljeno na teret, podnet je predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu za određivanje pritvora u trajanju od 30 dana, imajući u vidu da postoje osobite okolnosti koje ukazuju da bi okrivljeni boravkom na slobodi mogao uticati na svedoke koje je potrebno ispitiati u toku postupka i to svedoka oštećenu - vanbračnu suprugu osumnjičenog, kao i druge članove zajedničkog porodičnog domaćinstva.

Prvi osnovni sud u Beogradu istog dana doneo je rešenje kojim je u odnosu na osumnjičenog određen pritvor. 

Tužilaštvo će u toku dokaznog postupka preduzeti sve neophodne dokazne radnje za utvrđivanje tačnog i potpunog činjeničnog stanja, nakon ćega će doneti odluku o daljem postupanju.

Glas javnosti /U01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR