četvrtak 4. avgust 2011.
RSS
• Svet •
Početna > Svet > Bogataševoj ćerki okačili bombu oko vrata

Bogataševoj ćerki okačili bombu oko vrata

SIDNEJ - Australijska policija pokušava da deaktivira bombu zakačenu 18-godišnjoj devojci oko vrata za koju niko ne zna kako je dospela na njeno telo?!

Za pravu dramu koja se dešavala ispred luksuzne kuće u elitnom delu Sidneja Mozmanu saznalo se kada je devojka juče oko pola tri po podne po lokalnom vremenu pozvala policiju rekavši im za bombu.  

Tiražni australijski Dejli telegraf preneo je da zasad nije jasno ko je i kako zakačio eksploziv za devojku, ali se zna da ona to nije učinila.

Policija je saopštila i da je na devojku prikačena neobična naprava - bomba-ogrlica, koja nikada ranije nije viđena u Australiji.

Australijski mediji su preneli i da policija veruje da kriminalci na ovaj način ucenjuju njenog oca jer je reč o jednoj od najimućnijih porodica u Australiji.

Devojka je, ispričali su očevici, prosto skamenjena od straha, a policija veruje da su ucenjivači svoj zahtev ispisali na parčetu papira zakačenom za bombu-ogrlicu.

Stručnjaci za deaktiviranje bombi, koji pokušavaju da skinu eksploziv sa devojčinog vrata, javili su policiji da zasad ne mogu da pročitaju šta piše.