petak 1. jul 2011.
RSS
• Svet •
Početna > Svet > Ženi se Albert od Monaka, mlada mu umalo pobegla

Ženi se Albert od Monaka, mlada mu umalo pobegla

MONAKO - Princ Albert Drugi od Monaka danas će se venčati sa Šarlin Vitstok iz Južne Afrike, što će biti drugi veliki mondenski događaj posle venčanja britanskog princa Vilijama u aprilu.

Senku na događaj, međutim, bacaju glasine koje se pronose internetom o navodnom neslaganju mladenaca. Lavinu je pokrenuo francuski magazin Ekspres koji je na sajtu objavio tekst pod naslovom "Albert-Šarlin: Brak u opasnosti" u kojem se tvrdilo da je nevesta "htela da prekine pripreme za venčanje" i vrati se u Južnu Afriku zbog prinčevog "privatnog života".

Ta tvrdnja je demantovana iz više izvora, a savetnik porodice Grimaldi Stefan Bern bio je eksplicitan u izjavi za list Parizjen: "Svaka žena može da tvrdi da je ostala trudna sa princom, ali nećemo valjda da pravimo DNK test da to proverimo tri dana uoči venčanja".

Albert Drugi priznao je pre nekoliko godina da ima dvoje vanbračne dece - 19-godišnju Džezmin Grejs iz veze s nekadašnjom američkom kelnericom, i sedmogodišnjeg Aleksandra iz veze sa bivšom francuskom stjuardesom poreklom iz Togoa.

Princ Albert Drugi i Šarlin Vitstok sklopiće u petak građanski brak, a u subotu će biti venčanje u crkvi.