Glas Javnosti

POTRAGA ZA TELOM MALE DANKE: Ocu ubice Dejana određen pritvor, obdukcija tela njegovog brata

Hronika
Autor: Glas javnosti

Policija i dalje traga za telom male Danke Ilić.

Pretraživana je Lazareva pećina koja se nalazi kod sela Zlot, Lazarev kanjon, kao i celokupno područje duž Zlotske reke.

Njene ubice Dejan Dragijević i Srđan Janković saslušani su u Tužilaštvu, nakon čega im je Sud odredio pritvor od 30 dana.

Osumnjičeni Srđan se u Tužilaštvu branio ćutanjem, dok je Dejan priznao zločin, a zatim je rekao i da su mu u prikrivanju tela pomogli otac i brat. U nedelju su stigle vesti da je brat preminuo u pritvoru.

Policija je saopštila da su sa spasilačkim timom i Gorskom službom spasavanja pretražili pola trase od 7 kilometara Lazarevog kanjona, a pretraživali su i jamu iznad kanjona, koja je duboka 70 metara.
(Foto: Printskrin RTS)

Za pretragu se koristi specijalistička spasilačka oprema.

Dronom sa termovizijskim kamerama i mogućnošću za 3D mapiranje pregledana je cela zona kanjona i tom prilikom ništa nije uočeno.

Radoslavu Dragijeviću, ocu Dejana Dragijevića, određen je pritvor do 30 dana. On se u tužilaštvu branio ćutanjem.


Radoslav Dragijević (Foto: Privatna arhiva)

Više javno tužilaštvo u Zaječaru donelo je naredbu za obdukciju pokojnog Dalibora koji je u nedelju, u ranim jutarnjim časovima preminuo u Policijskoj upravi u Boru.

Obdukcija je poverena Institutu za sudsku medicinu u Beogradu. Takođe je dat nalog da se prikupe sva potrebna obaveštenja u vezi smrti pokojnog Dalibora.


Mišljenja i stavovi u ovom tekstu nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti"

Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR