sreda 26. maj 2010.
RSS
• Srbija •
Početna > Srbija > Uskoro hotelski kompleks kod Resavske pećine

Uskoro hotelski kompleks kod Resavske pećine

DESPOTOVAC - Direkcija za izgradnju opštine Despotovac prodaje, javnim nadmetanjem, zemljište kod Resavske pećine za izgradnju hotelskog kompleksa. Početna cena je 1.000 evra po aru. 
Reč je o tri lokacije površine 2,98 hektara zemljišta u mestu Divljakovac, katastarska opština Jelovac, koje su opremljene komunalnom infrastrukturom, a  do svih lokacija postoji pristupni put, elektroenergetska i vodovodna mreža.

- Lokacije se prodaju za izgradnju hotelskog kompleksa sa najmanje četiri internacionalne zvezdice, sa ukupno 225 smeštajnih jedinica na sve tri lokacije, prostorom za usluge, kulturu, rekreaciju, stacionarni saobraćaj, zelenilo - kažu u Direkciji.

Početna cena je 1.000 evra po aru, što je 298.000 evra za sve tri lokacije, koje se prodaju u celini. Garantni iznos je 100.000 evra. Kupac je obavezan da za tri meseca od dobijanja građevinske dozvole počne izgradnju i da je okonča najdalje za tri godine.

Oglas je otvoren do 15. juna. Opština Despotovac će investitoru umanjiti naknade za uređenje građevinskog zemljišta u vrednosti od dva odsto za svakog novozaposlenog radnika na neodređeno vreme s prebivalištem na području ove opštine.

 

 

Komentari

Super ideja.Bez ikakvog urbanistickog plana o uskladjuvanju sa okolinom(isto kao kod vodopada,navodno zasticenog a ono kafane sve do njega samog i nikako usaglasene sa okolinom),naravno vrhunac je put.Zovite onog Titinog(Mrkonjica) sto pravi crnogorcima puteve da se provoza po onim rupama(dabogda vrat slomio,moze i celu vladu da povede).Naravno da treba da se Srpske lepote naprave dostupnim,ali dostupnim.Ne unistite ih..............Mada sam cuo da ovima u Despotovcu imaju politicare iz rasejanja,e pa zemljaci bar ste videli kako se to radi ili vam svraka popila mozak kao i onim nasim patrotskim politicarima koj pune samo svoje djepove.Pozdrav od Svilajcanina,ako ne znate kako onda bar ne dirajte...........Put bre vam prvo treba.