Glas Javnosti

UŽAS! Obezglavljeno telo mladića pronađeno u podrumu

Svet
Autor: Glas javnosti

Rezultati obdukcije obezglavljenog tela tinejdžera, potvrdili su da je mladić žrtva ubistva, jer je zadobio višestruke posekotine i ubode pre smrti.

Telo, zasad, nepoznatog mladića pronađeno je u podrumu jedne stambene zgrade u Beču koja se renovira, a otkrili su ga radnici koji su došli na posao. Kako prenosi bečki list portal "oe24" telo je bilo u crnoj vreći za smeće, dok je glava pronađena nedaleko u plastičnoj vreći ispod gomile šuta.

- Preliminarni forenzički nalazi su pokazali da je muškarac preminuo usled napada, najverovatnije nožem ili drugim sečivom. Povrede ruku i šaka ukazuju na moguću odbrambenu borbu sa ubicom - navela je portparolka policije Džulija Šik.

Bilo je i brojnih uboda u gornjem delu tela i vrata što navodi da je "žrtva možda bila i mučena" pre ubistva, prenose mediji. Telo je već ležalo u podrumu nekoliko meseci, ako ne i više od godinu dana.

Telo je, vrlo je moguće, tamo sakriveno pre kraja godine jer je tada bio zabranjen ulaz u zgradu zbog građevinskih radova.

Radnici su pronašli telo u utorak oko 15.30 časova. Prilikom pripremnih iskopavanja za betoniranje u otvorenom podrumskom delu, muškarci su pronašli veliku crnu vreću za smeće od 50 litara 20 centimetara u zemlji iz koje je izbijao nesnosan smrad.

Radnici su tada pozvali policiju.

Pošto su preuzeli slučaj, policija je pročešljala sve izveštaje o nestalim licima iz poslednjih nekoliko meseci — priča se da je žrtva veoma mlad čovek, ako ne i tinejdžer, a da na njegovom telu nisu pronađene tetovaže.

- Razjašnjene identiteta, vremena smrti i daljih okolnosti trenutno su predmet istrage - dodala je portparolka policije.



BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR