utorak 18. septembar 2012.
RSS
• Srbija •
Početna > Srbija > Palma u Italiju vodi 125 privrednika

Palma u Italiju vodi 125 privrednika

JAGODINA - Posle Beča, Moskve, Pariza, Minhena i nekoliko gradova u Grčkoj, Skupština grada Jagodine će 3. oktobra za 125 privrednika iz Srbije organizovati posetu gradovima Vareze i Milano u Italiji.

Predsednik Skupštine grada Dragan Marković - Palma, koji će predvoditi delegaciju, rekao je da privrednike vodi u Italiju "da bi videli kako se radi i na koji način se mogu privući investitori iz Italije, jednog od najvećih i najznačajnijih privrednih partnera Srbije".

U gradu Vareze Marković, koji je i narodni poslanik, razgovaraće sa gradonačelnikom tog grada i zajedno sa privrednicima posetiti Kompaniju "Confezioni Andrea", koja u Industrijskoj zoni u Jagodini, na Koridoru 10, gradi Fabriku cerada za automobile i motore visoke klase.

Fabrika će početi sa radom idućeg meseca i zaposliće 500 radnika, od kojih je veći broj prošao obuku u fabrici te kompanije u Rumuniji, napomenuo je Marković.

U okviru trodnevne posete Italiji privrednici će, u Milanu, posetiti Stručni sajam metalne obrade i robotike koji se održava od 2. do 6. oktobra.

Dogovoren je i poslovni sastanak privrednika iz Srbije i tog dela Italije gde Marković, kako je kazao, "očekuje da će doći i do sklapanja nekih poslova".

Komentari

Ovakvih ljudi nam je potrebno puno vise.On je najbolji dokaz da nisu svi politicari lazovi.
Zaista se divim ovome coveku.