ponedeljak 17. jun 2013.
RSS
• Srbija •
Početna > Srbija > Kuršumlija otvorila Narodnu kancelariju

Kuršumlija otvorila Narodnu kancelariju

KURŠUMLIJA- U zgradi opštine Kuršumlija formirana je narodna kancelarija predsednika opštine u kojoj će raditi dva službenika. Šef Narodne kancelarije Milija Milenković kaže da će kancelarija raditi u interesu građana.

-Narodna kancelarija predsednika opštine je osnovana sa ciljem da građani što brže i efikasnije rešavaju svoje probleme. Tu pre svega mislim na socijalne probleme, zatim probleme na poboljšanju infrastrukture, pomoć pri rešavanju problema građana sa nekim institucijama, računajući i opštinu i slično-kaže Milenković i dodaje da će građani dobijati i pravnu pomoć.

Pojašnjavajući da predsednik opštine zbog svojih obaveza ne može uvek da primi građanima koji ima neki problem, Milenković ističe da će sada taj posao preuzeti Narodna kancelarija.

-Vrata Narodne kancelarije će biti otvorena za sve građane. Mi ćemo evidentirati problem i pokušati odmah da ga rešimo. Ukoliko to ne možemo, naša služba će umesto građanina taj problem rešavati sa nadležnim službama ili institucijama u zavisnosti od problematike-kaže Milenković.

Milenković pojašnjava da su problemi u državi veliki na svim nivoima i da su građani sve siromašniji, pa samim tim postoji potreba za ovakvom kancelarijom, koja će biti na usluzi građanima.

Milen Đorđević