Glas Javnosti

Plašt od novčanica: Mladoženja pripremio pravo iznenađenje za mladu (VIDEO)

Život
Autor: Glas javnosti

Kako učiniti da se devojka oseća kao kraljica na dan svog venčanja? Ako pitate Filipince i njihove običaje onda takav zahtev možete ispuniti samo ako mladu okitite plaštom napravljenim od ogromne količine novca.

Upravo takav plašt vredan skoro 23.000 evra poklonjen je jednoj mladoj nevesti sa Filipina koja je zbog njega nedavno postala pravi hit na internetu.

"Ovaj mladoženja je svojoj nevesti dao ogroman poklon u gotovini razmotanoj u providnom "tepihu" sastavljenog od istih novčanica u vrednosti od 25 hiljada dolara", stoji u opisu video snimka na Instagram stranici "theviralbridal.pt".

Kako je dalje objašnjeno, ovakav novčani poklon je filipinski svadbeni običaj, koji predstavlja finansijsko izobilje srećnog para i pomaže im da zajedno izgrade snažnu finansijsku budućnost.
Kako se može videti na snimku, mladoženja je na samom vrhuncu zabave, na podijum do svoje mlade došao sa punim koferom. Dok su gosti zbunjeno gledali i iščekivali trenutak istine, mlada je izgleda prva shvatila o čemu se radi, te počela da tapše od sreće.

 

Gosti i mlada bili zadivljeni

Tada je mladoženja iz kofera izvadio providan plašt, koji je nasmejano razvukao i raširio po podu ispred neveste, a onda je njime pokrio napravivši joj od toga nevestin veo.


Providni plašt sastavljen od plastificirane folije u kojoj su se nalazile iste novčanice prilepljene jedna do druge izazvale su salve smeha i aplauza u sali, među kojima je, razumljivo, mlada bila najradosnija.

Snimak je brzinom svetlosti postao viralan na internetu, dobivši preko milion i po lajkova, a reakcije korisnika su bile različite.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR