utorak 8. novembar 2011.
RSS
• Srbija •
Početna > Srbija > Za puteve u Kuršumliji 18 miliona dinara

Za puteve u Kuršumliji 18 miliona dinara

KURŠUMLIJA - Ministarstvo za infrastrukturu izdvojilo je 18 miliona dinara za izgrađu nekategorisanih puteva i ulica u opštini Kuršumlija, rekla je predsednica opštine Vesna Jakovljević.

"Istovremeno, JP "Putevi Srbije" je za asfaltiranje puta do gradske deponije Lakovski bregovi izdvojilo 20 miliona dinara", kazala je Jakovljevićeva.

Prema njenim rečima, predviđeno je da se deo sredstava izdvoji za izgradnju puteva do planinskih sela Mehane, Trpeze i Zebice, dok će ostatak novca biti utrošen na asfaltiranje ulica u gradu.

"Naišli smo na razumevanje ministarstva jer se radi o planinskim selima gde ima dosta stanovništva. Ta sela su praktično bila odsečena od ostatka sveta upravo zbog toga jer nisu imala puteve ili su imala samo šumske puteve u veoma lošem stanju", kazala je Vesna Jakovljević.

Ona je dodala da će izgradnjom puteva do tih sela stanovništvu biti olakšan život i mogućnost da dođu do grada, naročito u zimskom periodu. Takođe, u gradu postoji dosta ulica koje nikada nisu do sada asfaltirane.

Komentari

put za Mehane moze da se koristi do prve kise sa muljem iz Kosanice.