Glas Javnosti

Zaljubili se u staračkom domu i venčali! Bosa ima 82 a Siniša 86!

Život
Autor: Glas javnosti

Da li ste čuli za onu: Naći ću te u staračkom domu? Siniša Veličković "pronašao je" Bosiljku Dević i rešili su da se venčaju iako su oboje u devetoj deceniji.

Siniša je poreklom iz Leskovca, živeo je i radio u Senti kao vojno lice. Rano je ostao udovac a posle odlaska u penziju volontirao je u senćanskom Crvenom krstu.

Teško je doneo odluku da se preseli u Dom Centra za socijalni rad u Novom Kneževcu. To je učinio u martu prošle godine, po preporuci lekara.


- Onda sam upoznao Bosu, sa njom se družio i malo smo se ovako zavoleli. Odlučili smo da se venčamo ovde u Novom Kneževcu - kaže Siniša.
Siniša i Bosa se venčali u staračkom domu Foto:Printscreen/Youtube

Bosiljka Dević je porekom iz Doboja. Njen život obeležile su dve tragedije, izgubila je muža i sina. Nova ljubav i novi smisao u devetoj deceniji života za nju su bili veliko iznenađenje.

- Eto, dopao mi se, i ja njemu i on meni. Nisam mogla sama kod kuće. Došla sam ovde, niko me nije zanimao. A onda je došao on, jedan lepotan za mene - kaže Bosa koja je na venčanju upriličenom u sredu u prostorijama Doma uzela mladoženjino prezime. 
Svadba sa muzičarima

Foto:Printscreen/Youtube

Svadba je protekla u lepoj atmosferi, uz muziku, tortu, vesele svatove, stanare Doma, a kumovi su bili mladoženjin dosadašnji cimer Vladimir Besermenji i Ljubica Jolić, upravnica ustanove.

 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR