nedelja 28. jun 2009.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Bernard Parker blizu Fenera

KLUB IZ ISTANBULA ZA ZVEZDINOG FUDBALERA DAJE TRI MILIONA EVRA

Bernard Parker blizu Fenera

Bernard Parker odlazi u turski Fenerbahče, pošto nema nameru da se vraća u Crvenu zvezdu. Najbolji fudbaler reprezentacije Južne Afrike na Kupu konfederacija je preko svojih menadžera već počeo pregovore s najpoznatijim turskim klubom, a Crvena zvezda i njegov bivši klub Tanda Rojal Zulu trebalo bi da podele obeštećenje od tri miliona evra.
Predsednik Fenerbahčea Aziz Jildirim boravi u Južnoj Africi na Kupu konfederacija i već je obavio preliminarne razgovore s agentom Bernarda Parkera Majkom Makabom. U isto vreme, prvi čovek Fenera obavestio je svoje ljude da uspostave kontakt s čelnicima Crvene zvezde. Kako pišu turski mediji, Aziz Jildirim trebalo bi naredne nedelje da dođe u Beograd i postigne dogovor s ljudima iz Zvezde u vezi s kupovinom Bernarda Parkera (23). Za vrsnog napadača od ranije postoji interes šampiona Švajcarske Ciriha i izraelskog kluba Makabija iz Haife.
- Parker je neverovatan, brz, prodoran. Fenerbahče mora da ima takvog igrača u svojim redovima - poverio se Aziz Jildirim svojim prijateljima, a njegove reči prenele su turske novine.
Bernard Parker bio je jedan od najboljih fudbalera Južne Afrike na Kupu konfederacija. Postigao je oba gola u odlučujućoj utakmici za svoju selekciju protiv Novog Zelanda. Za svoju selekciju sutra od 15 časova igra meč protiv Španije za treće mesto na Kupu konfederacija. Posle te utakmice biće jasno, da li se Bernard Parker vraća u Beograd, ili produžava do Istanbula.