sreda 28. april 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Antić dobro pliva u moru loših vesti

ČESTE POVREDE REPREZENTATIVACA NE DAJU MIRA SELEKTORU SRBIJE

Antić dobro pliva u moru loših vesti

Većina momaka igra neprekidno od avgusta. Profesionalizam nije lak. Trenutna situacija brine, ali nisam od onih koji zbog toga plaču, kaže selektor Srbije, ističući da do početka priprema ima još mesec dana

Završnica klupske sezone donela je reprezentativcima Srbije nekoliko što težih, što lakših povreda.
Ivica Dragutinović pokidao je Ahilovu tetivu i vratiće se fudbalu tek na jesen. Danko Lazović je istegao zadnju ložu  pa će pauzirati dve nedelje, dok je Boško Janković nešto ranije operisao ligamente kolena.
- Najveći razlog za brigu je Žigićeva povreda kolena. Oseća bol, rekao mi je to u subotu. Moraće da miruje kako bi terapijom rešio problem. Nadamo se najboljem - izjavio je za srpske medije Radomir Antić.

- Većina momaka igra neprekidno od avgusta. Profesionalizam nije lak. Trenutna situacija brine, ali nisam od onih koji zbog toga plaču. Do okupljanja na pripremama za Svetsko prvenstvo imamo još mesec dana - objasnio je Antić.
Dobra stvar u malom moru loših vesti je povratak na teren Ivana Obradovića, koji posle letošnjeg transfera jedva da je stigao da debituje za Saragosu.
- Imao je dugu pauzu, ali je u susretu sa Realom potvrdio talenat. Ivan nikada nije bio sporan, ostaje mu da naredni period iskoristi da se što bolje spremi - ističe selektor Antić koji bi trebalo da do 11. maja na adresu FIFA pošalje spisak od 30 fudbalera od kojih će 23 putovati u Južnu Afriku.

 

 

Komentari

Najvazniji sa spiska je Ivica Dragutinovic i to ce se osetiti a za ostale ima zamena,bez potcenivanja mozda i boljih