četvrtak 27. avgust 2009.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Žilina mora pasti

„CRNO-BELI“ ĆE POKUŠATI DA SE POBEDOM U SLOVAČKOJ PLASIRAJU U LIGU EVROPE

Žilina mora pasti

Fudbaleri Partizana pokušaće večeras (19.30 RTS 2) na gostovanju u Slovačkoj da pobede Žilinu i tako se plasiraju u Ligu Evrope. Bek crno-belih Ivan Obradović igra poslednji meč za srpskog šampiona, i veruje da će se trijumfom oprostiti od Partizanovog dresa.
- Sve što se dešavalo u poslednjih nedelju dana svakako je uticalo na celu ekipu. Pri tom mislim i na događanja u klubu, ali na mene je uticao i transfer u Saragosu. Ipak, sve sam završio za jedan dan, tako da dekoncentracija nije bila prevelika. Moramo svi da delujemo kao jedan, da dišemo jedan za drugog, nismo u Beogradu igrali kako znamo i sami smo sebi zakomplikovali život. Videlo se to i po rezultatu ali i nezadovoljstvu navijača. Ipak, verujem da ćemo sada kada je najvažnije mi biti na nivou i verujem u prolaz Partizana - rekao je Obradović.
Vezni igrač crno-belih Adem LJajić rekao je da su pred revanš utakmicu sa Žilinom vežbali penale, ali iskreno se nada da će sve biti rešeno za 90 minuta.
- Na poslednjem treningu pred meč u Slovačkoj vežbali smo izvođenje jedanaesteraca, ali ipak verujem da ćemo sve uspeti da rešimo za 90 minuta. Svima je jasno da u prethodnim mečevima nismo bili na nivou koji se zahteva od igrača Partizana. Nadam se da smo prevazišli dečije bolesti i da ćemo ući u formu onda kada je to najvažnije. Cela ekipa mora da odigra na visokom nivou, jer nam greške nikako nisu dozvoljene, vremena za popravni više nema. Verujem da možemo do dobrog rezultata koji nas vodi u grupe Lige Evrope - zaključio je LJajić.