ponedeljak 27. maj 2013.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Navijači Zvezde nisu zaboravili bivšeg asa

Navijači Zvezde nisu zaboravili bivšeg asa

Navijači Crvene zvezde koji se okupljaju na adresi www.crvenazvezdabeograd.tv/forum u teškim trenucima nisu zaboravili svog nekadašnjeg golgetera i idola Husrefa Musemića, kojem je nedavno zbog srčanih problema ugrađen bajpas. Poslali su mu poklone i pismo podrške:

"Dragi naš Husrefe, ovaj mali poklon koji ti šaljemo je samo znak da te navijači Zvezde nisu zaboravili. Nismo zaboravili sve one golove koje si postigao za klub koji volimo, tvoju energiju i strast sa kojom si igrao za crveno-bele boje.

Ali isto tako se nadamo da ni ti nisi zaboravio huk sa Marakane, kada se sa tribina orilo: 'Husrefe, Husrefe'.

Bio si i ostao gospodin čovek. To što si o našoj Zvezdi uvek govorio lepo i sa poštovanjem, nikada nećemo zaboraviti. Zato, istog trenutka kada smo čuli da je tvoje zdravstveno stanje narušeno, odlučili smo da ti pošaljemo poklon kao znak pažnje i želje za tvoj brzi oporavak.

Nadamo se da će ti on probuditi i evocirati uspomene na srećne dane provedene u Beogradu i Zvezdi i dati ti snage da pobediš sve ono što te u ovom trenutku snašlo. Pobedi zbog sebe, na radost svih nas!

Vole te tvoji Zvezdaši sa navijačkog foruma 'Crvenazvezdabeograd'"

Musemiću je poklon uručen posredstvom fudbalskog kluba Sarajevo, čiji je trener i iz koga je svojevremeno prešao u Zvezdu.

"Pre svega želim da se zahvalim svim navijačima Crvene zvezde na pruženoj podršci. Moja porodica i ja smo prijatno iznenađeni vašom brigom i pažnjom. Ovim gestom ste ponovo pokazali da ste veliki klub, veliki ljudi... Čast mi je da sam u jednom periodu svog života bio deo toga, a ovom vašom podrškom podsetili ste me da ću uvek biti jedan od VAS.

Hvala što niste zaboravili da sam iskreno i svim srcem igrao za crveno-bele. Zahvaljujem se na poklonima, iskreno sam dirnut. Pozdrav svim Delijama!!!", odgovorio je pedesetjednogodišnji Musemić.