sreda 26. maj 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > "Orlovi" sleteli u Austriju

"Orlovi" sleteli u Austriju

SALCBURG - Fudbalska reprezentacija Srbije doputovala je danas u Austriju, gde će se do 3. juna pripremati za predstojeće prvenstvo sveta u Južnoj Africi.
Centarfor našeg nacionalnog tima Nikola Žigić nije bio u avionu za Salcburg, jer mu je selektor Radomir Antić dozvolio da ostane u Beogradu još jedan dan kako bi završio neke privatne poslove. Najavljeno je da će on u Austriju doputovati sutra.

Na aerodromu u Salcburgu naše fudbalere dočekalo je dvadesetak navijača, koji su im poželeli sreću na Mondijalu, a posle administrativnih formalnosti, ekspedicija je produžila put za Leogang, gde će biti smeštena. Prvi trening reprezentativci će odraditi večeras od 18 časova.
Tokom priprema u Austriji naš nacionalni tim će odigrati dve utakmice. Prva je na programu 29. maja u Klagenfurtu protiv Novog Zelanda, a druga 2. juna u Kufštajnu protiv Poljske.
Povratak u Beograd predviđen je za 3. juni, a dva dana kasnije na stadionu Partizana biće odigrana poslednja utakmica uoči odlaska u Južnu Afriku protiv Kameruna.