utorak 25. oktobar 2011.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Đuričić: Pripretićemo svetskom šampionu

Đuričić: Pripretićemo svetskom šampionu

BEOGRAD - Trener odbojkaša Partizana Milan Đuričić rekao je da njegova ekipa ne može da preti italijanskom Trentinu, ali je obećao hrabru igru protiv evropskog i svetskog šampiona.

"Za nas je velika čast što uopšte igramo ovu utakmicu, ali teško možemo da pretimo takvoj ekipi. Biću zadovoljan ako odigramo hrabro i ponovimo igru iz prvog kola. Probaćemo da pripretimo, ako nam se ukaže šansa, ali očekujem lepu utakmicu za navijače", rekao je Đuričić na konferenciji za novinare u Beogradu.
On je dodao da bi svaki osvojeni set protiv Trentina smatrao dobrim rezultatom.

Kapiten Partizana Nikola Mijailović rekao je da meč sa evropskom i svetskim šampionom predstavlja ogroman motiv za ekipu koju predvodi.
"Videli smo u prvom kolu u Poljskoj da možemo da igramo protiv jakih evropskih timova. Ovaj mec protiv Trentina je dovoljno veliki motiv za nas. Trebalo bi da uživamo u njemu i da u najboljem svetlu predstavljamo srpsku odbojku", rekao je Mijailović.
On je napomenuo da Trentino ima fantastičnu ekipu, a posebno je izdvojio Bugarina Mateja Kaziskog.

Predsednik Partizana Nenad Golijann ocenio je da će duel sa Trentinom biti odlična prilika da "crno-beli" vide gde su u odnosu na najbolji tim na planeti.
"Na megdan evropskom i svetskom šampionu ulazimo sa radošću i nadom da ćemo osvetlati obraz kluba, a i igrači će imati dobru priliku da se afirmišu u najjačem takmičenju u Evropi", rekao je Golijanin.

Utakmica drugog kola C grupe Lige šampiona Partizan - Trentino igra se u utorak od 18 sati u hali "Šumice".