subota 25. maj 2013.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > U Zvezdi samo obećavaju, a ne rade ništa

U Zvezdi samo obećavaju, a ne rade ništa

Ogorčen. Menadžer Abiole Daude, Patrik Merk ne može da veruje šta mu se događa u poslovanju sa Crvenom zvezdom. Ugledni švedski agent je i dalje veoma rezigniran, jer ni posle predavanja slučaja advokatima, nema odgovora fudbalskog kluba iz Ljutice Bogdana.

"Kada razgovaramo oni samo obećavaju, ali se ništa ne događa. Mnogo sam iznerviran, jer kada smo se našli u Beogradu pred potpisivanje ugovora lepo sam im rekao da ako ne mogu da priušte Daudu, on ima druge ponude. Obećali su tada da će platiti i njega i moju komisiju, a na kraju kartu za avion sam ja platio, a oni su rekli da će mi vratiti taj novac kada dođem", kaže menadžer fudbalera.

Merk dodaje da Dauda i sada ima ponude za novi angažman i podvlači da ne želi da zbog lošeg iskustva sa Crvenom zvezdom, generalizuje loš stav o srpskim klubovima.

"Crvena zvezda sigurno nije moj favorit u ovom trenutku i definitno više ne mogu slati svoje igrače tamo. Ipak, neću da sudim o drugim klubovima u vašoj zemlji, jer ne poznajem njihov način rada", zaključio je Merk.