sreda 25. maj 2011.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Gvardiolu plaši sve u vezi Mančester junajteda

Gvardiolu plaši sve u vezi Mančester junajteda

BARSELONA – Oblak vulkanskog pepela koji je ponovo pogodio severni deo Evrope glavna je tema u Barseloni uoči polaska ekipe u London na finale Lige šampiona protiv Mančester junajteda.

Prema rečima trenera prvaka Španije Pepa Gvardiole novonastala situacija ne remeti previše planove Katalonaca koji su trebali da u London krenu u četvrtak, ali su posle saveta meteorologa put Engleske krenuli već u utorak uveče.

„Ništa nismo želeli da prepustimo slučaju i posle saveta koji smo dobili bili smo spremni za polazak“, rekao je Gvardiola i dodado da je podjednako bitno da u London osim ekipe stignu i navijači.

„Treba imati na umu da veliki broj naših navijača planira put u London i znamo da samo za subotu ima 12 hiljada rezervacija. Ne bi bilo dobro da se oni nađu u situaciji da ne mogu da dođu na utakmicu“, rekao je Gvardiola.

Vulkanski pepeo, „crveni đavoli“ i engleski protivnik u prestonici Engleske najavljuju pravi pakao za Katalonce pa nije čudio odgovor Gvardiole na pitanje šta ga najviše plaši u vezi Mančester junajteda.

„Apsolutno sve! To je po meni najbolji tim na svetu u poslednjih 15 godina. Oni u ovom trenutku mogu da izvedu pet postava, imaju toliko dobrih igrača. Gledao sam ih par puta ove godine, užasno su jaka ekipa“, rekao je Gvardiola.