ponedeljak 25. februar 2013.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Bivši verenik ucenjivao naslednicu Formule 1

Bivši verenik ucenjivao naslednicu Formule 1

LONDON - Starija ćerka šefa Formule 1 Bernija, Tamara Ekleston (28), prijavila je sudu da je bivši verenik pokušao da je uceni za 200.000 funti.

Starija ćerka prvog čoveka "najbržeg cirkusa na svetu" ispričala je sudu kako je Derek Rouz pretio da će prodati intimne informacije tabloidima o njoj i njihovoj vezi. Rouz, koji je promenio svoje originalno ime Džonatan Keterman, i Tamara su se zabavljali 2002. godine, a kratko su bili i vereni.

Rouz je preko svog prijatelja, advokata Jakira Udina poslao mejl na adresu menadžerke Tamare Ekleston dok je ona bila u rijalitiju "Devojka od milijardu dolara".

"Kako moj klijent nije pričao o Tamari deset godina i pustio je da živi svoj život, a budući da su nas kontaktirali iz tabloida da će u zamenu za 200.000 funti objaviti priču i otkriti sve, tražio je da vas kontaktiram i obavestim o ovome. Moj klijent živi mirnim porodičnim životom i ne trebaju mu glavobolje. Ne želite da takve stvari izađu u novinama, bilo da su istinite ili lažne. Rado ćemo pregovarati o odgovarajućoj nadoknadi i potpisati poverljivi ugovor", stoji između ostalog u mejlu koji je poslao Udin.

Utvrđeno je da je Udin ranije kontaktirao neke od najtiražnijih ostrvskih tabloida i da je pokušao da proda priču o Tamari, čije se bogatstvo procenjuje na 300 miliona funti. Tužilaštvo je preduzelo korake da istraži ceo slučaj, a Rouz i Udin negiraju krivicu.