ponedeljak 25. januar 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Poslednja Tadijina večera

BIVŠI KAPITEN ZVEZDE ORGANIZOVAO OPROŠTAJ OD SAIGRAČA

Poslednja Tadijina večera

U prijatnoj atmosferi bivši kapiten "crveno-belih" hteo je da se zahvali svima, napominjući da je u Zvezdi proveo dosta lepih trenutaka, ali da je došlo vreme da karijeru nastavi u nekom drugom klubu, koji će najverovatnije biti rimska Lotomatika

Svi Tadijini putevi vode u Rim! Dosadašnji kapiten Crvene zvezde Tadija Dragićević najverovatnije će karijeru nastaviti u Lotomatici iz Rima. Potpisivanje ugovora očekuje se u narednih nekoliko dana, a u toku ove sedmice on bi trebalo da se priključi timu iz prestonice Italije.
- Tadija bi karijeru trebalo da nastavi u Lotomatici, a potpisivanje ugovora očekuje se u narednih dan ili dva. Sve je skoro završeno, samo su ostali neki detalji, koji bi trebalo da budu rešeni u naredna 24 sata. Za njega su bili zainteresovani Efes Pilsen i Panatinaikos, ali najkonkretniji su bili Rimljani, koji po svaku cenu žele da angažuju našeg košarkaša - kazao je izvor blizak njegovom menadžeru.

Dragićević nije hteo da potvrdi tu informaciju, jer taj deo posla vodi njegov menadžer, ali je istakao da će situacija biti mnogo jasnija u narednih nekoliko dana.
- Taj deo posla vodi moj menadžer, i stvarno ne mogu ništa da kažem na tu temu. U svakom slučaju, ima zaintersovanih klubova, i sve će biti poznato u toku ove nedelje - kazao je Dragićević.

Uprava trenira strogoću

Interesantno je da niko od vodećih ljudi iz Zvezde nije prisustvovao oproštaju Tadije Dragićevića od dresa Zvezde, iako je svojim igrama i svemu što je uradio za klub sa Malog Kalemegdana zaslužio da mu se uprava zahvali za sve što je učinio za "crveno-bele". Očigledno da su poslednja dešavanja na relaciji između Tadije i uprave uticala da se niko iz kluba ne pojavi na oproštajnom ručku.


Tadija je organizovao ručak i tako se na džentlmenski način oprostio od svog bivšeg kluba. Koliko je Dragićević bio poštovan od svojih saigrača, pokazuje to što su ručku prisustvovali svi košarkaši Zvezde, kao i stručni štab, izuzev trenera Aleksandra Trifunovića, koji iz opravdanih razloga nije mogao da se pojavi na svečanosti.

U prijatnoj atmosferi bivši kapiten "crveno-belih" je ovim gestom hteo da se zahvali svima onima koji su uz njega bili sve ovo vreme, napominjući da je u Zvezdi proveo dosta lepih trenutaka, ali da je došlo vreme da karijeru nastavi u nekom drugom klubu.