petak 24. februar 2012.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Lukić: Ima vremena za kandidaturu

Lukić: Ima vremena za kandidaturu

BEOGRAD - Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić izjavio je da još nije doneo odluku da li će se ponovo kandidovati na tu funkciju. 

"Koncentrisan sam na posao predsednika koji obavljam. Naredni period je važan za Crvenu zvezdu kako sportski, tako i organizaciono i finansijski. Završavamo pregovore oko ulaganja u klub, novih sponzora i izgradnje stadiona, i to su moji prioriteti. Ima vremena za odluku da li ću se kandidovati ili ne", rekao je Lukić za klupski sajt. 

Predsednik "crveno-belih" pozvao je sve "koji žele dobro klubu" da se kandiduju na izborima za Skupštinu i predsednika koji će se održati 26, 27. i 28. maja. 

"Zvezdaši koji žele dobro svom klubu kandidovaće se i probati da dobiju podršku za svoj program, a neće napadati svoj klub u medijima. Zato pozivam i one zvezdaše koji su proteklih godina kritikovali rad uprave da se kandiduju i da probaju da dobiju podršku za svoje ideje među članovima Crvene zvezde", kazao je Lukić. 

On je dodao da su pripreme za prolećni deo sezone pokazale da je u Zvezdi "dobro urađen prelazni rok". 

Fudbaleri beogradskog kluba danas se vraćaju iz Turske, a prvu utakmicu u prolećnom delu Super lige Srbije igraće 3. marta na svom terenu protiv subotičkog Spartaka. Zvezda je tokom priprema na crnogorskom primorju i u Antaliji odigrala 12 utakmica - šest je dobila, četiri izgubila i dva puta igrala nerešeno. Najefikasniji igrač u pripremnim mečevima bio je Darko Lazović sa sedam golova. 

Kristijan Borha je postigao tri, Luka Milivojević dva, a Natanijel Asamoa, Marko Vešović, Petar Đuričković, Ognjen Ožegović, Danijel Mihajlović, Evandro i Luka Milunović po jedan.