utorak 23. septembar 2008.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Bambijeva praćka sa Trošarine

PARTIZAN ZAHVALJUJUĆI ZORANU TOŠIĆU OSVOJIO CEO PLEN NA BANJICI

Bambijeva praćka sa Trošarine

Ne mogu da opišem kako svaki put uspevam da pogodim gol protivnika... Nisam bio svestan ni da sam udaljen više od 30 metara od gola, a ni rašlje nisam gađao. Lopta je dobila čudnu putanju, podigla se i brzo pala u gol. Neverovatno, objašnjava Zoran Tošić

Još jedna utakmica Partizana i još jedna golčina Zorana Tošića. Srpski reprezentativac kao da se preplatio na „evrogolove“ ove sezone, pa je i u pobedi nad Radom na Banjici (3:0), potvrdio da se nalazi u strašnoj formi i da je trenutno, nesumnjivo, najbolji fudbaler u srpskoj eliti. Fantastična „praćka“ koju je vezista „crno-belih“ zategao sa obližnje Trošarine, donela je aktuelnom šampionu novu pobedu i nastavak uspešnog niza koji sada iznosi pet uzastopnih pobeda u Superligi Srbije.

- Ne mogu da opišem kako svaki put uspevam da pogodim gol protivnika... Bila je to prosta akcija, dupli pas sa Moreirom, a ja, verujte, nisam ni znao gde se nalazim! Nisam bio svestan ni da sam udaljen više od 30 metara od gola, a ni rašlje nisam gađao. Lopta je dobila čudnu putanju, podigla se i brzo pala u gol. Neverovatno! - istakao je Partizanov Bambi koji se, posle ovog kola sa pet pogodaka, sam „šepuri“ na čelu liste strelaca.

Tošić kaže da su „crno-beli“ u prvom poluvremenu lako ostvarili zacrtani cilj, ali priznaje i da je bilo i manjih problema u igri.

- Cilj je bio da „otvorimo“ protivnika brzim golom u ranoj fazi utakmice. Mi smo to ispunili, čak šta više, prebacili smo plan, ali je zatim došao i period manjeg pada u igri. Ipak, imamo opravdanje za mali pad, jer su i uslovi za igru bili poprilično nepovoljni - smatra Tošić.

Konačno je na Banjici proradio i Lamin Dijara, koji je postigao vodeći pogodak i prekinuo golgeterski post, koji je trajao od drugog kola i meča sa Napretkom. Partizanov Senegalac nije krio oduševljenje što je konačno razbio maler.
- Mnogi su se žalili što sam do sada postigao samo pogodak protiv Napretka, zato mi je drago što sam razbio maler, pa se nadam da je ovo početak jednog novog niza. Posebno mi je drago kada vidim da ima onih koji misle da sam koristan timu čak i onda kada ne tresem mreže protivnika - objašnjava Dijara.

Ključne reči:

Komentari

ma mora da je kupio jednu dioenergetsku amajliju kod doktora dabica!