petak 23. jul 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Vlada Srbije nagradila šampione

Vlada Srbije nagradila šampione

BEOGRAD - Rešenja Vlade Srbije o dodeli novčanih nagrada sportistkinjama Andrei Arsović i Bobani Veličković i njihovim trenerima Miribanu Maksimoviću i Zoranu Stojiljkoviću za osvojene zlatne medalje na Evropskom prvenstvu u streljaštvu objavljena su u najnovijem "Službenom glasniku".
Andrei Arsović i njenom treneru Miriban Maksimović za osvojenu zlatnu medalju u disciplini vazdušna puška, žene, na prvenstvu, koje je od 6. do 14. marta ove godine održano u Norveškoj u Merakeru, dodeljena je novčana nagrada od po 20.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Bobani Veličković i njenom treneru Zoranu Stojiljkoviću za osvojenu zlatnu medalju u disciplini vazdušni pištolj, žene, dodeljena je novčana nagrada u iznosu od po 20.000 evra u dinarskoj protivvrednosti.
Rešenjem Vlade Srbije dodeljena je novčana nagrada sportisti Radomiru Petkoviću i njegovom treneru Miloradu Dokmancu za osvojenu srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu u rvanju u grčko-rimskom stilu, koje je održano u Azerbejdžanu u Bakuu od 13. do 18. aprila ove godine.
Petkoviću i Dokmancu za osvojenu srebrnu medalju u kategoriji do 120 kilograma dodeljena je novčana nagrada u iznosu od po 15.000 evra, objavljeno je u "Službenom glasniku"