utorak 23. februar 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Pobeda leči Zvezdine rane

"CRVENO-BELI" KOŠARKAŠI VEČERAS DOČEKUJU TURK TELEKOM

Pobeda leči Zvezdine rane

Nikog ne može da zaobiđe sve što nam se dešava u klubu, ali igrači pokušavaju da se fokusiraju na mečeve. Verujem da upravo to može njima da bude dodatni motiv i tako na najbolji način završimo ovu fazu takmičenja, kaže trener "crveno-belih" košarkaša

Problemi na sve strane, a traži se pobeda! Košarkaši Crvene zvezde dočekuju večeras (18, RTS 2) u 4. kolu Evrokupa ekipu Turk Telekom i novom pobedom sigurno bi obezbedili plasman u narednu fazu ovog takmičenja. Trener "crveno-belih" Aleksandar Trifunović kazao je da ih očekuje potpuno drugačija utakmica u odnosu na duel od pre dve nedelje kada su bili bolji od turskog predstavnika.

- Činjenica je da se nalazimo u dobroj poziciji i da bismo novom pobedom definitivno obezbedili plasman u četvrtfinale Evrokupa. Najvažnije je da sami sebi krojimo sudbinu, i verujem da ćemo uz podršku naših navijača stići do novih bodova. Smatram da će današnja utakmica protiv Turk Telekoma biti totalno drugačija od pre dve nedelje kada smo slavili u Ankari. Oni su bili ekipa sa velikim ambicijama, ali su doživeli tri poraza, i gotovo su izgubili sve šanse da se domognu naredne runde takmičenja - kazao je Trifunović.

Trener Zvezde istakao je da trenutna situacija u klubu utiče na igrače, ali da se oni trude da sve to zaborave i posvete dešavanjima na parketu.
- Naravno da nikog ne može da zaobiđe sve što nam se dešava u klubu, ali igrači pokušavaju da se fokusiraju na mečeve. Verujem da upravo to može njima da bude dodatni motiv i tako na najbolji način završimo ovu fazu takmičenja. Verujem da će tako biti i večeras protiv Turk Telekoma - poručio je Trifunović.

M. N.