četvrtak 22. april 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Jelena stigla povređena

Jelena stigla povređena

BEOGRAD - Najbolje rangirana srpska teniserka Jelena Janković izjavila je danas da, zbog povrede, nije sigurna da će za vikend igrati na Fed kup meču protiv Slovačke, ali smatra da reprezentacija Srbije ima dovoljno kvaliteta da i bez nje dođe do pobede.
Janković, koja je dobila titulu najbolje Fed kup igračice, istakla je da joj je drago što je ponovo sa svojim timom, i objasnila da ova ekipa ima puno perspektivnih igračica, koje mogu da donesu pobedu protiv reprezentacije Slovačke.
- Bojana može da pobedi, jer nema šta da izgubi - ocenila je Janković na konferenciji za novinare i dodala da Srbija može da napravi iznenađenje, bez obzira na to što Slovačka ima ulogu favorita.
- Slovačka ima dobar i ujednačen tim - istakla je teniserka Srbije Bojana Jovanovski, koja je pozvala publiku da dođe i u što većem broju podrži Srbiju u predstojećem duelu.
Selektor ženske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš izjavio da Srbiju čeka težak i ne baš atraktivan meč, ali da, uz domaću publiku, Srbija može da ostvari dobar rezultat.
U sastavu reprezentacije Srbije su i Ana Jovanović i Aleksandra Krunić.