sreda 21. april 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Gvardiola veruje u Barsino finale

TRENER BARSELONE NE TRAŽI IZGOVORE ZA PORAZ OD INTERA

Gvardiola veruje u Barsino finale

Poveli smo, ali nismo dovoljno igrali fudbal u prvom poluvremenu. Nismo dodavali loptu sa željom. Igrali smo protiv dobrog tima, pod teškim okolnostima, ali imamo još jednu utakmicu - rekao je trener aktuelnog šampiona Evrope i sveta.

Trener Barselone Pep Gvardiola rekao je danas da za slabu igru njegovog tima u prvoj polufinalnoj utakmici Lige šampiona protiv Intera nije krivo dugo putovanje iz Španije u Italiju i da veruje u prolaz svog tima u finale i pored poraza u Milanu.
Fudbaleri Barselone izgubili su sinoć od Intera sa 1:3 na "Đuzepe Meaci" i ako žele da odbrane titulu prvaka Evrope, moraće mnogo bolje da igraju na "Kamp Nou" i nadoknade zaostatak iz prve utakmice.
Zbog problema u avio-saobraćaju fudbaleri Barselone su autobusom doputovali u Milano, ali trener katalonske ekipe ne želi time da opravda lošu igru svoje ekipe.
- Ne želim da tražim izgovore. Put je zaista bio dug, ali ovo je polufinale Lige šampiona i želja da se dođe do finala bi trebalo da bude važnija. U redu je, ovakve stvari se dešavaju - rekao je Gvardiola.

Barselona je povela preko Pedra Rodrigesa, ali je Inter golovima Veslija Snajdera, Majkona i Dijega Milita došao do pobede.
- Poveli smo, ali nismo dovoljno igrali fudbal u prvom poluvremenu. Nismo dodavali loptu sa željom. Igrali smo protiv dobrog tima, pod teškim okolnostima, ali imamo još jednu utakmicu - rekao je trener aktuelnog šampiona Evrope i sveta.
Gvardiola je rekao da veruje u prolaz njegove ekipe u finale.
- Pokušaćemo. U Barseloni imamo šansu, pokušaćemo da ih napadnemo. Pokvasićemo teren kako bi se lopta brže kretala. Trebalo bi da bude dobra utakmica - poručio je Gvardiola.