petak 20. jul 2012.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Čović: Platili smo Pešića da povuče prijavu FIBA

Čović: Platili smo Pešića da povuče prijavu FIBA

BEOGRAD - Prema rečima prvog čoveka Crvene zvezde Beograd Nebojše Čovića, klub je  u četvrtak, na račun trofejnog košarkaškog treneraSvetislava Pešića uplatio zaostale plate.

"Crvena zvezda je izmirila obaveze prema treneru Svetislavu Pešiću, prema dogovoru koji je glasio da to uradimo do kraja tekućeg meseca. Dakle, stekli su se svi uslovi da prijava koju je gospodin Pešić sa svojim advokatom podneo FIBA 27. juna 2012. bude povučena i da se što pre obave razgovori oko nastavka saradnje Svetislava Pešića i Crvene zvezde. 

Ne postoji više nijedan razlog, niti bilo kakva smetnja da se to uradi, bilo u Berlinu ili u Beogradu... A bilo bi bolje da bude u našem glavnom gradu, imajuću u vidu da je sedište Crvene zvezde, koja je iznad svih nas, u Beogradu," jasan je Nebojša Čović u izjavi koju prenose beogradski sportski mediji.

Aktuelni strateg crveno-belih Svetislav Pešić, koji je u Nemačkoj, gde kao selektor priprema „pancere“ za predstojeće kvalifikacije za Eurobasket u Sloveniji, sa Zvezdom ima ugovor na još jednu plus jednu godinu.