četvrtak 20. maj 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Fudbaleri Zvezde u Čikagu kao kod kuće

Fudbaleri Zvezde u Čikagu kao kod kuće

Posle dočeka na aerodromu, fudbaleri Crvene zvezde su na treningu održanom pod reflektorima na  terenima Čikago Ilinois univerziteta (CIU) imali podršku nekoliko stotina navijača.
- Rekli ste idemo u Ameriku bez pritiska, da se nadigravamo, a ono navijači na sve strane. Nema sada „lako ćemo", moraćemo da izginemo za ove ljude - objašnjavao je rukovodstvu golman Boban Bajković.
 U društvu predsednika kluba Vlada Lukića trening je s čuđenjem pratio i sportski direktor kluba domaćina Čikago Fajera Frenki Klopas

- On je Grk poreklom, pa zna šta je ljubav prema klubu i fanatizam, ali svakako je i njemu neobična ovakva podrška i ovoliko transparenata - prokomentarisao je Vladan Lukić.
Posle 70 minuta treninga, Ratko Dostanić je ekipu poveo u hotel „W", ali pre toga na slikanje i deljenje autograma navijačima.
Fudbaleri Crvene zvezde su u četiri ujutru po srednjoevropskom vremenu igrali meč sa poljskom Legijom, da bi potom bili gosti srpske dijaspore na svečanosti koju su njima u čast pripremili Srbi Čikaga, ističe se na sajtu Crvene zvezde.