ponedeljak 19. april 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Danijelu sve potaman osim Italijanki

BIVŠI FUDBALER VOJVODINE SE SKRASIO U ITALIJI

Danijelu sve potaman osim Italijanki

Srpski fudbaler Danijel Aleksić oduševljen je životom u Italiji, pogotovo posle debija za ekipu Đenove u susretu protiv Juventusa, ali priznaje kako se mnogo razočarao u lepotu italijanskih devojaka. On ističe da je pre odlaska na Apenine slušao mnogo priča o njima, a posle ličnog iskustva tvrdi da one ne mogu da se porede sa Srpkinjama.
- Život u Đenovi je sjajan. Ovde je sve drugačije, ljudi su prijatni i među njima nema nervoze. Da sam birao, bolje ne bih izabrao. Prvih mesec dana sam živeo u hotelu, ali ubrzo sam našao stan i bilo mi je mnogo lakše zato što su mi u posetu odmah došli roditelji i devojka Dejana - rekao je Danijel Aleksić u intervjuu za sajt Mondo i dodao:
- Što se italijanskih devojaka tiče, stvarno nisam oduševljen. One su ispod proseka. Obično ih mi Srbi hvalimo, ali sada sam shvatio da je sve suprotno od toga što se priča. Ako ih uporedim sa našim devojkama Italijanke su nula.

Aleksić kaže da mu je u Italiji najviše pomogao Boško Janković, kao i Crnogorac Ivan Fatić, dok najviše vremena provodi sa nekadašnjim fudbalerom Crvene zvezde Nenadom Tomovićem.
- Boško Janković mi se našao kada sam tražio stan. Dosta mi je učinio i Crnogorac Ivan Fatić, koji mi je pomogao da se sporazumem sa ljudima, jer on izuzetno poznaje jezik, a ja ga tek učim, dok sam sa Nenadom Tomovićem provodio najviše vremena. Ovde nije lako igrati, ali držim se primera Stevana Jovetića koji je zaigrao tek posle godinu dana, pa ne gubim strpljenje - rekao je Aleksić.