sreda 17. februar 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Stojadinović: Povezao sam Milana sa Liverpulom

POZNATI MENADŽER NEĆE SPORITI UGOVOR JOVANOVIĆA SA ENGLESKIM KLUBOM

Stojadinović: Povezao sam Milana sa Liverpulom

Nemam potpisan ugovor o punomoćju sa Jovanovićem za januarski prelazni rok, već sam radio na reč. Niko mi nije kriv što se nisam obezbedio, napravio sam stravičan profesionalni propust, kaže menadžer Stojadinović, dodajući da se ne ljuti na Laneta već na Liverpul

Ode Lane pevajući na Enfild roud! Srpski menadžer Zoran Stojadinović nema nameru da tužbom ugrozi transfer Milana Jovanovića u Liverpul. Stojadinović kaže da je napravio profesionalni propust zato što nije obezbedio Jovanovićevo punomoćje za januarski prelazni rok da bi završio pregovore sa engleskim klubom koje je odavno započeo.

- Nikada nisam svoja prava branio na sudu, pa neću ni u slučaju Milana Jovanovića, posebno zato što sada nemam osnova za tako nešto. Nemam potpisan ugovor o punomoćju za januarski prelazni rok, već sam radio na reč. Niko mi nije kriv što se nisam obezbedio, napravio sam stravičan profesionalni propust - rekao je Stojadinović.

Poznati fudbalski agent tvrdi da su prvi kontakti između srpskog reprezentativca i premijerligaša napravljeni preko njega, ali je finalizaciju transfera obavio menadžer Dejan Joksimović.
- Meni će kao satisfakcija ostati priznanje Joksimovića da sam ja bio taj koji je prvi povezao Liverpul i Jovanovića. To je bilo ono vreme kada su čelnici Standarda tražili obeštećenje od deset, pa osam miliona evra, što je Englezima bilo previše. Jovanoviću želim sreću u novom klubu, dok meni ostaje za nauk da ubuduće treba sklapati ugovore, a ne oslanjati se na date reči.

Postoji nekoliko razloga zbog kojih bi Stojadinović mogao da završi na sudu sa upravom Liverpula, ali o toj opciji se još razmišlja u njegovoj agenciji.
- Ne ljutim se na Laneta, na njega ne mogu da se ljutim. Liverpul nije bio korektan, jer imam dokumentaciju i prepisku koju smo mesecima vodili oko transfera. Sve bih to mogao da iznesem kao dokazni materijal, ali nisam, kao što već rekoh, čovek koji poseže za takvim rešenjima i nisam siguran da bi mi to bio pametan potez - konstatuje Stojadinović.