sreda 17. februar 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Degradiranje Moreire

ŽELJOM RUKOVODSTVA NAJBOLJI IGRAČ PARTIZANA ISPAO IZ PRVE POSTAVE

Degradiranje Moreire

Naravno da nisam zadovoljan, bilo bi glupo da kažem suprotno jer bih onda lagao. Želim da igram, kao svi ostali, ali to nije slučaj. Za mene je to nova situacija, iskreno, ne sećam se kada sam poslednji put bio rezerva, kaže Moreira

Desetak dana pre gostovanja u Čačku, kojim će Partizan početi prolećni deo sezone, po svemu sudeći Almami Moreira više nema mesto u prvoj postavi "crno-belih". Trener Goran Stevanović odavno je rekao da najskuplji fudbaler Partizana i povratnik Saša Ilić "ne mogu zajedno" i prednost dao Iliću.

Novinari koji izbliza prate pripreme branioca "duple krune" izveštavaju da je Moreira potpuno nemotivisan i da se pomirio sa činjenicom da će do leta ostati u statusu koji nije mogao da predvidi ni u najgoroj noćnoj mori. On, ipak, kaže da svoje obaveze ispunjava kao pravi profesionalac i da je spreman da sačeka šansu...

- Naravno da nisam zadovoljan, bilo bi glupo da kažem suprotno jer bih onda lagao. Želim da igram, kao svi ostali, ali to nije slučaj. Za mene je to nova situacija, iskreno, ne sećam se kada sam poslednji put bio rezerva - rekao je Moreira.

Portugalac kaže da sa Stevanovićem nije konkretno razgovarao, već da mu je Albert Nađ saopštio da Partizan računa na njega "kao na sve ostale fudbalere".
- Možda nisam sjajan fudbaler, ali sam i dalje vrlo dobar profesionalac. Trudim se da radim najbolje što znam. A Goran odlučuje o svemu.

Moreira je istakao da "može da igra sa svima, a posebno sa veličinama kakva je Saša Ilić".
- Neverovatan je fudbaler. Možda napravimo sjajne stvari zajedno, a možda Partizan sa drugim igračima stigne do velikih rezultata.

Čovek kojeg su navijači prozvali "Doktor Mo" prilično je degradiran, ali kada vidi doskorašnjeg kapitena Nenada Đorđevića kako maltene sam trenira u "Zemunelu", verovatno shvata da je mogao i gore da prođe...

Komentari

sramota sta mu rade.nije to zasluzio.