ponedeljak 16. novembar 2009.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Pokazaću koliko vredim

TRENER PARTIZANA GORAN STEVANOVIĆ RADI BEZ OPTEREĆENJA BEZ OBZIRA NA KLUPSKE IZBORE

Pokazaću koliko vredim

Predsednička trka u Partizanu, koja polako ulazi u završnu fazu, osim izbora prvog čoveka kluba, trebalo bi da reši i pitanje šefa stručnog štaba. Goran Stevanović, sadašnji trener srpskog šampiona ima potpisan ugovor do kraja jesenjeg dela sezone, a Savo Milošević i Dragan Đurić, koji zasad pretenduju na čelnu poziciju kluba u Humskoj, nisu iznosili imena potencijalnih kandidata. U takvim okolnostima, ako se zna da crno-beli zaostaju za Crvenom zvezdom četiri boda, nije nimalo prijatno raditi, ali popularni Plavi tvrdi da se ne opterećuje mnogo.
- Odnos prema poslu mi je isti, bez obzira da li ću u klubu ostati još deset godina ili ćemo se rastati u decembru. Imam privilegiju da radim u Partizanu i trudim se da je iskoristim. Poslednje što nam u ovom trenutku treba je ste da kukamo i kroz suze pokušamo da rešimo situaciju, već treba jakim radom da se izdignemo iznad toga. Svako ko me poznaje zna da se neću predati i maksimalno sam posvećen ekipi i svlačionici - kaže Stevanović.

Nije tajna da u Partizanu postoji mnogo ljudi koji bi vam najradije videli leđa, jer vam zameraju da ste „običan pomoćnik“, pa kako izlazite na kraj s tim problemima?
- Period dok sam bio pomoćnik Iliji Petkoviću u reprezentaciji SCG mnogo mi je značio, kako bih proverio svoja razmišljanja i naučio nešto od njega. Pre toga sam radio sa mlađim kategorijama, a onda i sa seniorskim timom Železnika. Smatram da sam kao pomoćnik ostavio značajan doprinos, gde god da sam radio, a tu mislim i na dve godine u Partizanu, dok mislim da sam kao prvi trener pokazao svoju filozofiju. Neću da se upuštam u pričanje tračeva, jer to nije tlo gde se dobro snalazim. Moje mesto je teren i tu ću pokazati koliko vredim.