ponedeljak 16. novembar 2009.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Krasić može da bira

Krasić može da bira

Miloš Krasić je posle pet godina u Moskvi na izlaznim vratima CSKA. A gde će karijeru nastaviti 25-godišnji srpski reprezentativac, to još niko ne zna. Poznato je da ga mnogi žele, i to najveći evropski klubovi. Čak su ga emisari Real Madrida gledali u subotnjoj prijateljskoj utakmici u Belfastu, u kome je reprezentacija Srbije pobedila Severnu Irsku (1:0). Međutim, postoji 15 miliona razloga zbog kojih još niko nije bio dovoljno konkretan da ga odvede iz moskovske „armije“.
- Iskreno ću reći, zasad nemamo nijednu konkretnu ponudu! Postoji mnogo priča i želja, a manjka novca. Krasić vredi 15 miliona evra, pošto na tržištu ne možete za taj novac naći igrača tih godina, tog iskustva i takvih mogućnosti. Tačno je i to kako Moskovljani stalno menjaju cenu, ali tome doprinose i interesovanja Reala prošle zime, a sada Milana. Oni samo razmišljaju tržišno i na tome im se ne može ništa zameriti - objašnjava Dejan Joksimović, menadžer Miloša Krasića.
- Krasića hoće Roma, Juventus i Fjorentina. Problem je samo što nemaju 15 miliona, dok jedini klub koji bez problema može da ga otkupi, Inter, nema tu želju. Jedini španski klub koji je bio konkretan, samo što nije blizu dogovora - pojašnjava situaciju oko svog pulena Joksimović.