utorak 16. februar 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Aleks Marić: Vraćam se!

DOBRA FORMA PARTIZANOVOG CENTRA U POBEDI NAD CRVENOM ZVEZDOM

Aleks Marić: Vraćam se!

Bila je to prilično duga pauza. Jeste da sam išao na terapije i da sam se dobro odmorio, ali ne mogu odmah da igram punom snagom. Ipak, dobro je i polako se vraćam u staru formu

Iako rovit i još uvek nedovoljno siguran u sebe, Aleks Marić je za 18 minuta na derbiju pokazao koliko je zapravo nedostajao Partizanu. "Crno-beli" su na volšeban način, najviše zahvaljujući Slavku Vranešu, u predhodnih mesec i po gotovo bezbolno prebrodili njegov izostanak, ali je potpuno jasno da se sa Aleksom u sastavu Partizan deluje potpuno drugačije. Snažni centar Zvezdi je ubacio 13 poena uz samo jedan promašaj iz igre. Ipak, kako sam kaže, još nije potpuno fit.
- Bila je to prilično duga pauza. Jeste da sam išao na terapije i da sam se dobro odmorio, ali ne mogu odmah da igram punom snagom. Ipak, dobro je i polako se vraćam u staru formu - rekao je Aleks.

Navijači "crno-belih", kojih je u "Pioniru" bilo više nego što je moglo da se očekuje, burno su pozdravili Marića, koji im se odužio odličnom partijom i jedan je od najzaslužnijih za pobedu u derbiju.
- Teška utakmica, a uvek je tako kada se igra protiv Zvezde. Navijači su nas ponovo zdušno bodrili i hvala im, jer su i oni doprineli trijumfu. U odlučujućim trenucima igrali smo pametno i nismo dozvolili da nam protivnik ugrozi prednost - zaključio je Marić.

"Crno-beli" su se na ovaj način revanširali Zvezdi, koja je slavila u prvom derbiju sezone, a tada je Aleks imao mnogo skromniji učinak nego u nedelju uveče.