Glas Javnosti

Teodora i Bebica doneli odluku šta raditi posle Elite

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Sve ćemo da probamo. Ja kad sam ti pričao da ne odustaješ od nas ti nisi slušala!

Učesnik Elite Nenad Macanović Bebica io njegova cimerka i partnerka Teodora Delić ponovo prave planove za budućnost, a ona je sada rekla da je pored Macanovića osetila toplinu i sigurnost, bez obzira na svađe koje su imali u prethodnom periodu u rijalitiju.

- Meni je mnogo drago što smo prošli kroz neke svađe u rijalitiju jer sam spoznala da sam nekako sigurna pored tebe. Sve to je dovelo do toga da ti više verujem i nekako si prema meni uvek bio zaštitnički nastrojen, naravno osim u situacijama kada se svađamo ili tučemo. Mogla bih da živim sa tobom posle rijalitija, probaćemo - pričala je ona, a Bebica se složio:
- Sve ćemo da probamo. Ja kad sam ti pričao da ne odustaješ od nas ti nisi slušala. Znao sam od početka da se vredi boriti za ovo što imamo, bez obzira što imamo svađe. Svi ovde u rijalitiju ratuju, tako da je to normalno. Zatvoren je prostor i emocije su prenaglašene.


Podsećamo, česnici Elite Nenad Macanović Bebica i Teodora Delić napravili su karambol tokom jednog razgovora, a njegovoj porodici se sigurno neće svideti to šta je obećao Teodori! Naime, Bebica je rekao da je Teodori spreman da kupi nekretninu ako ostanu zajedno, na šta je ona doživela šok, budući da ni sama ne zna da li će ostati zajedno.

- Ako se desi da ostanemo zajedno jabih ti kupio stan. Mogu mnogo da ti pružim, ali vidim da si se ti mnogo ohladila od mene. Ne znam zašto je to tako, a trudim se maksimalno da ti udovoljim - pričao je Bebica tada. 


Glas javnosti/R01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR