petak 15. jul 2011.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Partizan apeluje na navijače da ne putuju u Skoplje

Partizan apeluje na navijače da ne putuju u Skoplje

BEOGRAD - Fudbalski klub Partizan apelovao je na svoje navijače da ne putuju u Skoplje na revanš utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona, protiv makedonskog prvaka Škendije.
- Poznat je prošle nedelje postignuti dogovor o zabrani prisustva gostujućih navijača u susretima našeg kluba i Škendije. Sa naše strane, u organizacionom i bezbednosnom pogledu, taj sporazum je ispunjen, a ostalo je da isto bude sprovedeno i u Skoplju- navodi se u saopštenju Partizana objavljenom na klupskom sajtu.
Crno-beli su juče u Beogradu pobedili Škendiju sa 4:0, a revanš je u utorak, 19. jula u Skoplju.
- Zbog specifičnosti situacije i preuzetih obaveza koje moraju biti sprovedene, molimo naše navijače u Makedoniji da odustanu od eventualne namere i želje da prisustvuju utakmici sa Škendijom. Partizan će naći pogodan termin i mesto da se zahvali i predstavi svojim navijačima u Makedoniji- dodaje se u saopštenju.
Uprava crno-belih istakla je "zadovoljstvo sjajnim odzivom" u utakmici, kao i "zahvalnost navijačima na podršci pruženoj, u odnosu na prošlu sezonu praktično novom, podmlađenom timu".
Žreb za 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona biće održan u petak u Nionu. Prve utakmice te runde igraće se 26. i 27. jula, a revanši 2. i 3. avgusta.