subota 15. maj 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Đuričić se nada odlasku u Južnu Afriku

Đuričić se nada odlasku u Južnu Afriku

BEOGRAD - Golman portugalske Leirije i jedini debitant na širem spisku selektora fudbalske reprezentacije Srbije Radomira Antića, Anđelko Đuričić, kaže da će pokušati da opravda poverenje koje mu je ukazano i otputuje na prvenstvo sveta, u Južnoj Africi od 11. juna do 11. jula.
- Poziv selektora pomalo me je iznenadio, bez obzira na dobre partije u portugalskom prvenstvu - istakao je Đuričić za Tanjug.
On naveo da je, bez obzira na konačnu odluku Antića, poziv u reprezentaciju za njega velika čast, kao i da će mu biti veliko zadovoljstvo da trenira sa fudbalerima poput Nemanje Vidića i Dejana Stankovića.

- Period koji ću provesti u reprezentaciji za mene će predstavljati novo iskustvo, koje će mi sigurno pomoći u daljem radu - ukazao je Đuričić.
Đuričić je bivši čuvar mreže Dinama iz Pančeva i Hajduka iz Kule, a standardni je golman novog portugalskog prvoligaša Leirije, koja je neočekivano zauzela deveto mesto u prvenstvu Portugalije. Sezonu je završio sa 34 primljena gola na 26 utakmica.