četvrtak 15. april 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Udovičić odredio igrače za meč sa Španijom

Udovičić odredio igrače za meč sa Španijom

BEOGRAD - Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić odredio je danas ekipu koja će u Portoverdeu 20. aprila odigrati poslednji susret u kvalifikacijama Svetske lige sa Španijom.
Kako se navodi u saopštenju Vaterpolo saveza Srbije, taj susret osim prestiža nema veliki značaj, s obzirom na to da su se obe ekipe plasirale na završni turnir Svetske lige.
Na spisku selektora Udovičića nalaze se: Slobodan Soro, Gojko i Duško Pijetlović, Nikola Rađen, Milan Aleksić, Živko Gocić, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Srđan Vuksanović, Boris Vapenski, Marko Avramović, Slavko Gak, Slobodan Nikić i Filip Filipović.
Udovičić je objasnio da je trener Pro Reka Franko Porcio zamolio da Vanja Udovičić ostane sa ekipom zbog završnice italijanskog prvenstva.
- Porcio je uvek bio prema nama korektan tako da smo mu izašli u susret, jer susret nema veći rezultatski značaj - rekao je Udovičić i dodao: "Putujemo u nedelju i dan kasnije ćemo imati dva treninga pred susret sa rivalom iz finala Svetskog prvenstva".