četvrtak 15. april 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > "Orlovi" na ceni

ENGLESKI MEDIJI UKAZALI RESPEKT IGRAČIMA REPREZENTACIJE SRBIJE

"Orlovi" na ceni

Ostrvski novinari očigledno vole i cene srpski fudbal, pošto su na listu od 50 igrača koje treba obavezno gledati na Mundijalu izabrali čak pet naših igrača: Gojko Kačar, Miloš Krasić, Neven Subotić, Nikola Žigić i Zoran Tošić su fudbaleri od kojih se očekuje

O Vidiću, Stankoviću, Jovanoviću, Panteliću, Ivanoviću se sve zna, obratite pažnju na one koji bi mogli da iznenade planetu...Gojko Kačar, Miloš Krasić, Neven Subotić, Nikola Žigić i Zoran Tošić su fudbaleri od kojih se očekuje da na Svetskom fudbalskom prvenstvu u Južnoj Africi skrenu pažnju javnosti na sebe. Engleski novinari očigledno vole i cene srpski fudbal, pošto su na listu od 50 igrača koje treba obavezno gledati na Mundijalu izabrali čak pet naših igrača.
Prvi na listi je Gojko Kačar, univerzalac berlinske Herte i jedan od najpoželjnijih mladih fudbalera u predstojećem letnjem prelaznom roku. Ukoliko zadobije poverenje selektora Radomira Antića, mladi Novosađanin će sigurno opravdati skauting Intera, Milana, Juventusa i Mančester junajteda koji ga prate već godinu dana.
Miloša Krasića Englezi najavljuju kao vihorno i nezaustavljivo krilo, koji izgledom, ali i igrama neodoljivo podseća na lucidnog Čeha Pavela Nedveda. Nazivaju ga genijem sa velikim radijusom kretanja kojem nije mrsko da se vrati u odbranu i za kojeg bi bilo najbolje da karijeru nastavi na Ostrvu.
Neven Subotić je buduće veliko blago Srbije, momak za kojim plaču američki i nemački fudbalski treneri. Englezi procenjuju da je njegova trenutna vrednost na tržištu 20 miliona evra i da će biti dostojna zamena za Nemanju Vidića. I njemu se predviđa selidba u Premijer ligu.
Nikola Žigić trebalo bi da potvrdi potencijal i kvalitet na Mundijalu. Dugajlija, kako ga Englezi zovu, trebalo bi tako da sebi obezbedi odličnu ponudu kako bi mogao da napusti Valensiju gde je već drugu godinu zaredom potcenjen od strane trenera.
Zoran Tošić bi odličnom partijom na Mundijalu trebalo da obezbedi sebi povratnu kartu u Mančester junajted. Njemu bi trebalo da bude namenjena uloga džokera u Južnoj Africi.