sreda 14. april 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Romantičari desetkovani na "Marakani"

PRED MEČ SA ZVEZDOM U OFK BEOGRADU SEDMORICA IGRAČA VAN STROJA

Romantičari desetkovani na "Marakani"

BEOGRAD- Trener fudbalera OFK Beograda Dejan Đurđević kaže da će njegova ekipa biti potpuno rasterećena na današnjoj utakmici sa Crvenom zvezdom u polufinalu Lav Kupa Srbije, ali da će imati velikih problema sa sastavom tima.
- Samim plasmanom u polufinale učinili smo dosta toga i nemamo neko opterećenje. Tako smo i stigli dovde- rekao je Đurđević.
On je, ipak, priznao da će se njegov tim teško izboriti s trenutnim kadrovskim problemima.
- Tim će nam krojiti doktori, ne ja. Probleme imaju Roberto Karvaljo, Veseljko Trivunović, Nikola Simić, Miloš Žeravica, Abubakar Umaru... Čak osmorica igrača nam nisu sigurna - istakao je Đurđević.
OFK je ove sezone već dva puta igrao sa Zvezdom. Prvi put je kao gost izgubio sa 2:1, a pre 10 dana kao domaćin je poražen sa 2:0.
 - Pokušaćemo da igramo bolje nego na Karaburmi, barem na nivou iz prve utakmice, trudićemo se da se predstavimo u najboljem svetlu... A o Zvezdi je kod nas zabranjeno pričati. Oni su navikli da igraju pod pritiskom, da osvajaju trofeje, ali mi gledamo samo kako da se sami organizujemo - istakao je Đurđević. Duel Crvene zvezde i OFK Beograda u polufinalu  Lav Kupa Srbije biće odigran danas od 19.30 časova.
beta