sreda 13. jul 2011.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Partizan napada Škendiju iz svih oružja

Partizan napada Škendiju iz svih oružja

BEOGRAD - Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević izjavio je danas da će crno-beli u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona iz svih oružja napasti odbranu makedonske Škendije.

"Uvek su prve utakmice najvažnije i najneizvesnije, ali mi smo favoriti i sigurno ćemo ih napasti iz svih oružja. Uz svo poštovasnje prema protivniku mislim da smo kvalitetniji tim, imamo iskustvo igranja u Evropi, jače prvenstvo i na osnovu tih parametara zaključujem da smo u prednosti" rekao je Stanojević.

On je otkrio da će svojim igračima savetovati i da budu strpljivi.

"Nećemo žuriti da povedemo u petom minutu jer se posao sigurno ne završava u Beogradu. Tražiću da uspostavimo naš prepoznatljiv stil igre. Pa, čak i ukoliko primimo gol nije strašno jer sam uveren da možemo da postignemo mnogo više pogodaka od protivnika" Stanojević je rekao da nema nikakvih dilema oko sastava tima i pozvao je navijače da u što većem broju ispune tribine u Humskoj.

"Da bi što više navijača došlo na otvaranje sezone odlučili smo da nijedan pripremni meč ne odigramo pred otvorenim tribinama. Želim da dođu u što većem broju, a mi ćemo se potruditi da na terenu damo maksimum i pridobijemo njihove poverenje. Ako ne kvalitetom, onda bar fanatičnom borbom ".

Trener Partizana veoma dobro je upoznao vrline i mane makedonskog šampiona.
"Imaju dva veoma opasna napadača koji malo učestvuju u odbrani, a posebno su nezgodni kada protivnik izgubi loptu. Moramo da budemo obazrivi u tim trenucima", poručio je Stanojević.
Partizan bi protiv Škendije trebalo da igra u najjačem sastavu pošto je iz Brazila stigao sertifikat za napadača Eduarda.

Utakmica Partizan - Škendija igra se sutra od 20.45 na stadionu u Humskoj.