utorak 13. april 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Palma: Sudije pomažu Crvenoj zvezdi

PRVI ČOVEK JAGODINE OTKRIO KORUPCIJU U FUDBALU

Palma: Sudije pomažu Crvenoj zvezdi

Partizan smo pobedili prošle godine u Beogradu, a sada smo u Jagodini igrali nerešeno, a Crvenu zvezdu ćemo pobediti kada im sudije budu malo manje pomagale, rekao je Marković.

Dragan Marković Palma, narodni poslanik i gradonačelnik Jagodine, izjavio je da Crvena zvezda uživa naklonost arbitara! On je, komentarišući nerešen ishod meča Jagodina - Partizan u prošlom kolu Jelen Superlige, rekao da je zadovoljan rezultatima sa "crno-belima", ali da će drugog "večitog rivala" Jagodina savladati kada klub iz Ljutice Bogdana ne bude imao pomoć sudija.

- Partizan smo pobedili prošle godine u Beogradu, a sada smo u Jagodini igrali nerešeno, a Crvenu zvezdu ćemo pobediti kada im sudije budu malo manje pomagale - izjavio je Marković.
Palma je dodao da je Jagodina sa veoma skromnim budžetom uzela dva boda Partizanu, čija dvojica igrača vrede više od kompletnog tima "ćurana".

- Bez trojice ključnih igrača, Jagodina je Partizanu uzela bodove koji su mu bili potrebni u borbi za titulu, a samo dvojica Partizanovih igrača, Lamine Dijara i Almami Moriera, koštaju koliko svi naši fudbaleri.

Prema njegovim rečima, jedan od najvećih kvaliteta Jagodine je pošten pristup svakoj utakmici.
- Važno je to što imamo dobar tim, ali je podjednako važno, i navijači to treba da znaju, da Jagodina nikada nikome neće dati bodove, bez obzira da li su mu potrebni za osvajanje prvog mesta ili opstanak u ligi - rekao je Marković.

P. G.