utorak 13. april 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Miha mogao da "nokautira" Milan

SRPSKI TRENER NIJE ZADOVOLJAN REMIJEM NA SAN SIRU

Miha mogao da "nokautira" Milan

Nisam zadovoljan, jer smo vodili sa 2:0. Primili smo brzo prvi gol i propustili nekoliko šansi, a Milan je dovoljno dobar da to kazni. Krivo mi je što posle Juventusa i Intera nismo savladali još jednog velikana, rekao je Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović nije zadovoljan bodom protiv Milana na San Siru, jer tvrdi da je njegova Katanija nakon vođstva od 2:0 trebalo da nokautira "rosonere"! Srpski stručnjak je ove sezone sa "slonovima" skidao skalp Interu i Juventusu i krivo mu je što nije očitao lekciju i trećem najtrofejnijem klubu u Italiji Milanu.
- Nisam zadovoljan, jer smo vodili sa 2:0. Morali smo da i drugo poluvreme odigramo kao prvo. Primili smo brzo prvi gol i propustili nekoliko šansi, a Milan je dovoljno dobar da to kazni. Krivo mi je što posle Juventusa i Intera nismo savladali još jednog velikana italijanskog fudbala - rekao je Miha.
Mihajlović je preuzeo Kataniju u decembru prošle godine kada je klub sa Sicilije zauzimao pretposlednje mesto sa samo devet bodova iz 15 utakmica. Pet kola pre kraja Serije A "slonovi" se nalaze na 13. poziciji sa osam bodova više od timova iz "opasne zone" i nedostaje im još sedam da bi i teoretski obezbedili ostanak u eliti.
- Iza nas je period dobrih rezultata, a zasluge za to idu na adresu mojih igrača i članova stručnog štaba. Ostalo nam je još samo da načinimo taj poslednji korak ka opstanku i to je ono što želim da podarim Kataniji. Siguran sam da je bilo malo onih koji su pre nekoliko meseci verovali da Katanija može da ostane u ligi - kaže Srbin.
(P. P.)