utorak 13. april 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Kup Srbije Stevanovićev Vaterlo?

UPRAVA PARTIZANA REŠILA DA MENJA TRENERA

Kup Srbije Stevanovićev Vaterlo?

Ne bojim se za svoje mesto. Vi novinari me za to pitate već osam meseci. Ne plašim se bilo čega, sem Boga. Zašto bih se plašio ako sam uradio sve što je do mene.

Drma li se klupa Plavom... Goran Stevanović, trener Partizana, jedva je preživeo vruću nedeljnu noć u Humskoj, pošto je deo uprave želeo da ga smeni posle remija s Jagodinom. Prvi stručnjak "crno-belih" siguran je za svoj posao do polufinala Kupa Srbije s Vojvodinom u četvrtak, a konačan ishod tog meča rešiće njegovu sudbinu.
Goran Stevanović nema strah od smene. Trener koji je početkom sezone na klupi "crno-belih" zamenio Slavišu Jokanovića, bez obzira na učinak ovog proleća, završio je epizodu u Humskoj.
- Ne bojim se za svoje mesto. Vi novinari me za to pitate već osam meseci. Ne plašim se bilo čega, sem Boga. Zašto bih se plašio ako sam uradio sve što je do mene. Svi vide da Partizan ima igru, da dominira, da se naši protivnici valjaju od grčeva. Ako smo superiorni u svemu tome, ne znam zašto bih se plašio za svoj posao. Normalno je da rezultat određuje pravac komentara i kritika. Istrpećemo mi sve to - kazao je Goran Stevanović.

Nađ mora da ohladi glavu

Albert Nađ, koordinator sportskog sektora u Partizanu, bio je vidno ljut i nervozan na jutarnjem treningu "crno-belih". Nije bio raspoložen za duži razgovor s novinarima, a o mogućoj smeni Gorana Stevanovića dao je nejasan odgovor.
- Imajte malo razumevanja! Da ohladim glavu. Što se tiče pitanja trenera moj ugao se razlikuje od svih drugih u klubu. Bolje je da ne progovorim, ali ima vremena za to. Pričaću za nekoliko dana - poručio je Albert Nađ odmahnuvši rukom.

 


Proteklih dana Goran Stevanović bio je pod velikim kritikama od strane uprave. Čak je predsednik Dragan Đurić najavio velike promene u svim strukturama. Očigledno je da velika presija vlada u Humskoj, a da on kao trener nema podršku glavnih struktura kluba.
- Neću to da komentarišem, a analize ćemo praviti u maju. Očekuju nas velika iskušenja do kraja i tim komentarima neću sada da se bavim.
Igrači "crno-belih" delovali su izgubljeno na treningu, posebno Dijara i Kleo. I pored svega, trener Partizana veruje u svoje fudbalere i nada se tituli.
- Evidentno je da je sve što se dešavalo prethodnih nedelju dana ostavilo traga, naročito put u Japan. Povreda Fejse i sve što se dešavalo ipak ne sme da ostane nepomenuto. Ima još dosta da se igra u prvenstvu. Biće još interesantnih utakmica. Daj Bože da sve liče na onu koju je Partizan odigrao u Jagodini, a onda četiri boda ne bi bilo mnogo - ocenio je Goran Stevanović.
A. Radonić