Glas Javnosti

DECU ODVOJITI OD MAJKE ZLOČIN JE PROTIV ČOVEČNOSTI I BOGA! NE DAMO NAŠU DECU, PORODICU, IDENTITET! (VIDEO)

Intervju
Autor: Glas javnosti

Šta nam je razotkrio, na šta ukazao slučaj Ane Mihaljice, majke koju je Centar za socijalni rad u Novom Sadu odvojio od tri maloletna sina, što je deo javnosti u Srbiji podiglo na proteste?

Koja pitanja je ono što se desilo Ani Mihaljici otvorilo? Zašto smatra da niko savestan ne bi smeo da ćuti i da se ogluši o ovaj problem, da je to udar na porodicu, na identitet, da je to pitanje opstanka i borbe dobra protiv zla, za kanal Glas javnosti govori prof. dr Tatjana Samardžija. 

– Pitam se koliko nesavesnih ljudi u ovoj zemlji ima koji ne znaju šta znači odvojiti decu od majke i majku od dece. Ovo je zločin protiv čovečnosti, zločin protiv Boga – kaže prof. Samardžija.

Koliko sve to ima veze sa planovima globalista, kako to da je parovima iz inostranstva mnogo jednostavnije i lakše da usvoje dete iz Srbije nego parovima koji ovde žive, šta je sa (ne)reagovanjem crkve, koliko i kako je ugroženo i samo pravoslavlje i hrišćanstvo u celini...

U vezi sa prigovorima Ani Mihaljici što decu vodi na liturgiju, prof. Samardžija ističe:

– Član 18. Opšte deklaracije o ljudskim pravima Ujedinjenih nacija kaže: „Svako ima pravo na slobodu misli, savesti i veroispovesti; ovo pravo uključuje slobodu promene veroispovesti ili uverenja i slobodu da čovek sam ili u zajednici s drugima, javno ili privatno, ispoljava svoju veru ili uverenje podučavanjem, običajima, molitvom i obredom“. Oni koji napadaju Anu po ovom osnovu bukvalno osporavaju Deklaraciju, a izdaju se za borce za ljudska prava – navodi naša sagovornica.

Šta možemo da učinimo da zaštitimo decu, porodicu, ono ključno što čini naš identitet, neke su od tema o kojima govori gošća Glasa javnosti.

Ceo razgovor koji smo vodili 19. marta u studiju Glasa javnosti, pogledajte u priloženom videu.  

                            

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR