sreda 9. jun 2010.
RSS
• Sport •
Početna > Sport > Tekvondom protiv lošeg okruženja

Tekvondom protiv lošeg okruženja

U Beogradskom prigradskom naselju Batajnica već godinu dana radi jedan od najmlađih tekvondo klubova Srbije. Tekvondo klub „KWON-Batajnica", pod vođstvom majstora Dragiše Trivkovića i Andrijane Milijaš, okuplja mlade generacije i buduće nade olimpijskog tekvondo sporta.
- Posle osnivanja kluba i pristupanja Beogradskom tekvondo savezu logičan korak je bio da naši polaznici nastupe na nekom takmičenju i oprobaju se u svom stečenom zvanju. Na ovogodišnjem Trofeju Beograda u organizaciji Beogradskog tekvondo saveza nastupili smo sa četiri takmičara.

Ostvarili smo za nas neočekivan rezultat osvojivši dva treća i jedno drugo mesto. Goran Perić i Nikola Jakšić su se okitili bronzanim odličjem, dok je Filip Čičić bio za nijansu bolji i osvojio drugo mesto. Ovo će biti pravi podsticaj kako za članove našeg kluba, tako i za njihove drugove koji su zainteresovani za bavljenje ovim olimpijskim borilačkim sportom. Treninge održavamo dva puta nedeljno utorkom i petkom od dvadeset časova u sali „Sokolskog društva" u Batajnici - rekao je Dragiša Tripković, pozivajući mlade da im se pridruže kako bi slobodno vreme iskoristili za bavljenje sportom braneći se na taj način od mnoštva loših stvari koje ih okružuju.